Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja? Küldjem...

Mi lehet a baja? Küldjem vissza szervizbe megint a laptopot?

Figyelt kérdés
Októberben vettem egy Lenovo laptopot, ami állandóan lassú volt, akadt. Januárban elküldtem szervizbe, elméletileg alaplapot cseréltek benne. Azóta nem használtam sokat, viszont amikor használtam még mindig akadt. Most pedig nem tudom beírni a jelszót, mert hiába próbálom begépelni a jelszót, nem jelennek meg a karakterek? Ez lehet valami billentyűkombinációs affér is?
2019. febr. 1. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy lehet "elméletileg" alaplapot cserélni ? Kicsit bővebben leírnád milyen laptop ez pontosan ?
2019. febr. 1. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy azt mondják, hogy alaplapot cseréltek, és mivel jártam már pórul szervizzel, nem vagyok túl bizalmas velük kapcsolatban. Bár ez hivatalos szerviz, úgyhogy nem hinném, hogy lenne turpisság a dologban.

Lenovo IdeaPad 320

Videokártya modell: Radeon 530

Grafikus memória mérete: 2 GB

Merevlemez kapacitása: 1000 GB

Processzor órajel: 2.50 GHz

Cache mérete: 1 MB

Memória mérete: 4 GB

2019. febr. 2. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:

én olyanról nem hallottam hogy rossz az alaplap és attól lassú, akkor valszeg el sem indul, ezek általában softveres gondok

mindenesetre ezt így távgyógyászatban nem tudja senki neked orvosolni szóval vidd el akkor megint

2019. febr. 3. 01:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy a processzor volt hibás, mert teljes kapacitáson működik, de mivel csak azt nem lehet cserélni, ezért kell komplett alaplapot.
2019. febr. 3. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez sajnos ilyen én a sajátomat biztosan nem vinném, igaz én értek hozzá h megszereljem magamtól, de akik nem, azokat hip hop át tudják ejteni "ki kellett cserélni" az ügyfél semmit nem tud rá reagálni csak nyílik a pénztárca és reménykedik h nem lett átejtve. Mindenről számla kell meg stb, azért egy aida64-el már meg lehet nézni mik vannak a gépbe és h tényleg ki is cserélték azt a valamit amit állít a szerviz.
2019. febr. 3. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!