A Freemail címemre állandóan küldözgetik a "Randivonal" társkereső oldalt, minden nap jön ez a vacak, másnak is szokott jönni? Hogy tudnám letiltani?
Semmit sem jelöltem be mikor regisztráltam a Freemailre. Ide csak hivatalos levelek jönnek.
Elég rossz lenne, ha ez miatt kellene megszüntetni a Freemail-t megint.
Egyszer már megtettem, mert rengeteg Spam érkezett.
Meguntam, és évekig nem volt Freemail címem.
Olvastam, hogy erősebb Spam-szűrőt raktak fel, ezért regisztráltam újra.
Most megint bosszankodom emiatt.
Köszi a választ!
Egy órája vagyok belépve a Freemailre, és 5x küldték el ezt:
Gondoltam regisztrálok, és jól beolvasok nekik.
Mit gondoltok, megérné a fejükre olvasni?
Azzal fenyegetném őket, hogy jogi útra terelem az ügyet.
Gondolom semmit sem érnék el vele, vagy igen?
Beállítások -> Spamszűrés
detto -> Szűrők
Kedves 3-as, nem csak Freemailem van.
Én nem ilyen stílusban fogalmaztam, ahogyan te válaszoltál.
G-mail is van.
De mondtam, ill. írtam, hogy hivatalos levelek is jönnek ide.
Az ORIGO-t, meg a Freemail nélkül is tudom olvasni.
Köszönöm 4-s Válaszoló!
Újra megnézem, hogy elfogadta-e a Spam-szűrés beállítását, mert nem mindig fogadja el. Van mikor 3x is meg kell ismételnem.
Regisztrációkor bizonyos adatokat (érdeklődési kör stb) mindenképpen kötelező kitölteni.
Bár ha semmit se töltöttél ki mert esetleg már továbbenged úgy is (régen nem engedett) akkor a fizetett partnereiktől úgyis tolják, küldik a kéretlen baromságot... Régóta ez lett már ebből a levelezőrendszerből...
Szerintem akik nem váltanak Gmail-re, azok élvezik ezt is meg amikor nem tudnak belépni, meg amikor regisztrálnának honlapokra, de a levelek nem érkeznek meg freemail címre, meg spam mappában sincsenek és mindenki felhívj a a figyelmet, hogy nincs garancia freemail esetén hogy megérkezik...
Ti ezt biztosan élvezitek...
Hiába regisztrálsz bárhova, vagy mondod el a magadét, a Freemail felhasználási feltételeivel elfogadtad, hogy reklámokkal szórakoztassanak.
Köszönöm szépen a választ a # 7-s válaszolónak is.
Valóban régebben nem engedett tovább, ha legalább egy négyzetet nem jelöltél be.
Most viszont tovább léphettem, és ezért jönnek a szerződéses hirdetések.
Azt hiszem most már végleg meguntam a freemail.
Szépen meg is válunk egymástól...
Majd lehet, hogy egyre többen hagyják ott ezt a levelezőrendszert. (vagy nem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!