Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet teljesen törölni...

Hogyan lehet teljesen törölni egy Messenger profilt?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy szeretném teljesen likvidálni a nevemet a Messengerből és a Facebook-ról. Utóbbit könnyen megoldottam, de a messengert egyszerüen nem lehet likvidálni. Nem csak az appot szeretném letörölni, hanem az egész profilomat, hogy ne lássanak!
2019. jan. 30. 16:26
 1/1 boby22 válasza:

Én úgy tudom, hogy a facebook beállításainál van az a lehetőség, hogy fiók ideiglenes kikapcsolása, illetve törlése. Az előbbinél megmaradnak az üzenetek, de látható maradsz a facebookon. A fiók törlésével viszont minden törlődik. Azt hiszem nem azonnal, hanem bizonyos idő eltelte után, hátha meggondolod magad. Azt hiszem ez 30 nap. Viszont ha addig nem jelentkezel be, akkor törlődnek a feltöltött képeidtől kezdve, a Messenger üzeneteid is. A másoknak küldött üzeneteid ettől függetlenül megmaradnak a saját Messengerükben.

A fiók végleges törlése:

Kattints a ˇ ikonra bármelyik Facebook-oldal jobb felső sarkában.

Kattints a Beállítások pontra.

Kattints A Facebook-adataid pontra a bal oldali oszlopban.

Kattints A fiókod és az információid törlése elemre, majd A fiókom törlése parancsra.

Add meg a jelszavadat, kattints a Folytatás gombra, majd a Fiók törlése lehetőségre.

2019. febr. 1. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!