Vettem tegnap egy új gépet 250.500 FT -ért, de nem működik. Bekapcsolom, bejön az asztal meg minden, de amikor megnyitok egy programot kikapcsol. Mi lehet a probléma?
"Egy sráctól Miskolcon. Azt mondta, hogy használt, és nincsen semmi baja. De mire használni kezdtem a gépet, addigra akitől vásároltam már börtönbe került. Szóval, sehogy sem tudom őt elérni, és nem is tudom kifejezni nála a nem tetszésem. :( Akkor most hogyan tovább? Ja és aki kérdezi a gépem adatait: Fekete"
Az szép! Annyit tehetsz, hogy legközelebb normális helyről veszel használt gépet, pl. Hardverapró. Plusz mivel semmit nem tudunk a gépről, segíteni sem tudunk, tehát irány egy szervíz, ha nem akarsz bukni negyedmilliót!
én a helyedben eltűntetném a gépet nagyon gyorsan a közelemből!
bűncselekményből származhat!
ha a rendőrök mennek érte, téged is lecsuknak orgazdaságért!
Ha feltételezzük, hogy jogi értelemben "fehér" lenne a gép (már ez is kétséges), akkor is láthatóan semmit nem értesz hozzá, tehát segítséget kell igénybe venned, szervizt vagy egy hozzáértőt.
Ebben így távolról nem lehet segíteni.
És kit érdekel, normális vagy?
Világosan válaszoltam a kérdésedre: buta vagy hozzá, segítségre szorulsz, ennyi!
Hányszor kell még elmondani? Vagy direkt trollkodsz?
Akkor meg mással szórakozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!