Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Nvidia Geforce GTX640-...

Van egy Nvidia Geforce GTX640-es videokártyám ami nagy valószínű hogy meghalt de azért jó lenne ha nem. Tipp?

Figyelt kérdés
A videokártya hűtése elindult mikor bekapcsolom a gépet, Azonban a monitor energia takarékos módba teszi magát és a billentyűzet sem kap áramot. (A numlock sem világit fel) A videokártya használva volt a gépbe egy olyan 4 hónapig, idáig tökéletesen működött. Meg probáltam új tápegység-el, új alaplapi elem, újra pasztáztam a videokártya chipet is. De semmi sem segített. Az integralt vga működik. Ha tudtok esetleg segiteni azt meg köszönöm. Ha szerintetek is meghalt akkor sajnos ez van. Tipp?

2019. jan. 25. 15:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok a fogalmazás miatt. De annyi szabály van a gyakorikérdéseken... Azt sem tehetem hozzá hogy tudtok-e segíteni mert akkor nem tettem fel a kérdést egyszerűen...
2019. jan. 25. 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Arról meg feledkeztem hogy ha a videokártya benne van a gépben akkor a gép bekapcsolása utána az elkövetkezendő 2 percben a gép automatikusan kikapcsol.
2019. jan. 25. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen tápot használsz?
2019. febr. 10. 13:55
 4/4 A kérdező kommentje:
400W-s volt benne, az mellett nem volt baja a videó kártyának, most egy 350w-s van benne, mert a másik valamiért nagyin hangos volt.
2019. febr. 18. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!