Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PC-ről hogyan lehet 3D Bluray-...

Perkincs kérdése:

PC-ről hogyan lehet 3D Bluray-filmet lejátszani 3D Led-TV-n?

Figyelt kérdés

Ami adott: 1.PC (AMD Athlon II x2 250, AMD Radeon HD5800),2.TV (LG 50LF652V, 3D LED), 3. HDMI kábel.

Amit eddig próbáltam: 1. PowerDVD legújabb verziója, ezt elindítottam és áthúztam a kiterjesztett asztalként beállított LG TV-re, betallóztam a Bluray-lemezképet, elindítottam a lejátszást. Eredmény: TV kiírta, hogy "3D jel észlelve", majd a számítógép monitoron hibaüzenetként megjelent, hogy "Hoppá! A PowerDVD leállt".

2. VLC Player legújabb verzió indít (ez már támogatja -elvileg- a 3D lejátszást), áthúz a TV-re, az előzőleg bemountolt Bluray ISO-t betallóz, film elindít. Eredmény: angol szöveg a TV képernyőjén középen, jelentése kb. annyi, hogy használjak 3D-képes megjelenítőt.

Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném!

2019. jan. 14. 12:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!