Steamen nem tudom letölteni a payday 2 játékot ilyenkor mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Meg van eredetibe,van benne 189 órám,és újra le szeretném tölteni a játékot.De a játékból csak 1%-ot tölt le,aztán a letöltési arányom le esik a nullára,és egyáltalán nem tölti a játékot más játéknál ez a probléma nem jelentkezik csak ennél a játéknál.Megpróbáltam a steam támogatásról valami információt kinyerni,de nem találtam meg a problémát csak azt írja hogy ürítsem ki a letöltés gyorsítótárt és változtassak régiót,ezeket megcsináltam és még mindig jelentkezik a probléma.Nálatok is volt ilyen ilyenkor mit kell csinálni?2019. jan. 12. 22:00
1/2 A kérdező kommentje:
ui: Állandóan ezt csinálja az internet rendben van nem szakadadozik.
2019. jan. 12. 22:03
2/2 anonim válasza:
Steamen a beállításoknál nézd meg mire van állítva a letöltés, én azt hiszem magyarra raktam át UK ról talán, és sokkal jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!