Miért nem kapcsol be a számítógép, ha áramot kap?
Sziasztok,
Ma megérkezett a számítógép amit rendeltem, vártam kb. egy órát, beletettem a vgam, kapcsoltam volna befelé és semmi nem történik...
Asus Prime X370 Pro
Ryzen 5 1600x
Gtx 1060 6GB
8GB DDR4 RAM
480gb SSD
600W bronz+ táp
Zalman Neo z11 gépház
Minden garanciális meg van a garancialevele, elküldte vele, de ilyenkor mit tudok csinálni ? Vagy mi lehet a probléma ?
Próbáltam már mindenhogy, de sehogy se akar bekapcsolni ...
Használtan vettem, de az előző tulaj a pcx-től rendelte, azt mondta ő rakták úgy össze, de a kábelezés is borzalmas, holnapi napon arra megy majd, hogy egy másik házba át teszem és normális kábelezést csinálok.
Akitől vettem írtam neki először segítőkész volt, de már vissza se ír, azért kérdeztem így esetleg van-e esély arra, hogy a pénzem viszont lássam vagy már azonnal ezt kellett volna,hogy a pénz vissza...
Ezt viszont nem tudom pontosan meghatározni, mert már jogi dolog. Barátnőm megkérdeztem, mert az jogász, de így egyre szarabb az ügy. Igazoltan fel kellene szólítani (tértivevény vagy ajánlott levél formájába) és közlöd, hogy feljelentést teszel. Nehéz bizonyítani, hogy melyik pillanatban romlott el. Úgy kaptad eleve vagy már nálad történt; ilyenek.
Nagy valószínűség szerint a webshop nem így postázta eredetileg.
Meg kellene találni a hibás alkatrész(ket). Kapóra jönne a környezetben egy hasonló generációs konfig vagy akármilyen csak a videókártya tesztelésére.
Az szép halál...
VGA tuti jó, az az enyém volt, működött mikor visszakerült a dobozába és ott pihent.
De akkor jobb, ha megkeresem a problémát...
A segítségedet még nagyon szépen köszönöm. (:
Processzoron túl sok volt a paszta, rákeményedett... Ilyen amatőr módon, hogy lehet összerakni egy számítógépet...
Kitakarítottam, újra kábeleztem, most várok holnapig, hogy tudjak pasztát venni... (:
De legalább bekapcsol már kíváncsi leszek továbbiakban rá...
Volt a foglalatban is egy kevés...
Papírzsebkendővel finoman piszkáltam ki, egy egész kis pasztát elhasznált rá, én kb. a felét szoktam...
Ő azt állítja a pcx csinálta meg ennyire kokányul, a kábel elvezetés is borzalmas volt, itthon egy jó óra alatt elvezettem szépen, úgy hogy ne akadjon bele semmibe.
Az SSD is csak bevolt dobva, nem volt lefogatva.
Felpörög, de se kép se hang...
Kezd az agyamra menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!