Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Teamviewer milyen program?

Teamviewer milyen program?

Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy a testvérem töltötte le a gépemre mivel valami karaktert csináltatott valaki mással mert ő ehhez nem ért. Viszont én munkámból adódóan fontos információkat tárolok a gépemen és ha valakihez kijutna akkor szép perek elébe néznék, hiába mondtam a testvéremnek, , hogy az én számítógépemhez ne nyúljon, ő sajnos kicsit butuska. Illetve ajánlanátok nekem valami programot amivel beállíthatnám, hogy többet ne töltsön le semmit jelszó nélkül. Eddig nem mertem jelszóval védeni a gépem. Elégnek gondoltam ,hogy bezárom az ajtót a szobámba.
2019. jan. 11. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Full hozzáférést adott a gépedhez. Ha fenn van akkor még mindig megvan. Bemehet letolthet mindent letorolheti etc.
2019. jan. 11. 17:05
 2/8 Gábor_79 ***** válasza:
Rámész a telepített programokra és unistallálod. Egyébként a te géped jelszava nem lett megadva sehova, mert a tiedről történt a belépés és nem arra. Portable módban is futtatható. Egyéként látszik, ha valaki matat a gépedben, mert rángatja az egeret vagy ablakok nyílnak meg. Meg lehet szakítani. A felhasználói fiókodhoz adj jelszavat és hozz létre egy vendég fiókot, aminek semmilyen jogosultásga nincs olvasáson kívül.
2019. jan. 11. 17:18
 3/8 Gábor_79 ***** válasza:
Ja, látom fordítva történt. Lődd le és töröld!
2019. jan. 11. 17:19
 4/8 A kérdező kommentje:
A napokba eltűnt egy mappa, ami kicsit fontos volt, ez jelentheti azt ,hogy más törölhette? Most egy kicsit feszült vagyok, jót tett a hétvégémnek ez biztosan. Úgy érzem ma valaki ki lesz dobva a hóra...
2019. jan. 11. 17:23
 5/8 A kérdező kommentje:
contorl+delete gomb megnyomással töröltem, megkértdezte " biztosan törlöm végleg" igen, akkor töröltem?
2019. jan. 11. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

a teamviewernek futnia kell, és a két félnek csatlakoznia kell egymáshoz ahhoz, hogy az egyik hozzá tudjon férni a másik gépéhez.

amúgy ne legyél már annyira hülye, hogy nem véded jelszóval a gépedet, amin munkahelyi infók vannak. a te gépedhez amúgy is mi köze van tesódnak? főleg ha még idióta is?

2019. jan. 11. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
A programot töröld ember ne az ikont.
2019. jan. 11. 17:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Oké, töröltem a programoknál, meg levédtem jelszóval a gépet meglett vendék fiók, 10 év alatt eddig soha nem nyúlt a gépemhez, most, hogy rájött kényelmesebb a székem idejött akkor amikor én nem voltam itthon. Furcsa volt nekem mert Szilveszter előtt a laptopomom is találtam egy ilyen programot, de ott csak a filmjeim vannak, akkor mondta, hogy nem töltötte le máshová, jó mondjuk lehet nem emlékezett rá, úgy mint a születési dátumát sem tudta megjegyezni sokáig. Sajnos ez van, eltűnt egy fontos mappa és kicsit lehet áttúrták a gépet.

Köszönöm a gyors segítséget.

2019. jan. 11. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!