Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért teszi magát alvó állapot...

Miért teszi magát alvó állapotba a laptopom lecsukáskor, ha más van beállítva?

Figyelt kérdés

Ha lecsukom a laptopom, akkor kb. 1 perc múlva alvó állapotba kerül, pedig nem ez van beállítva!

Pár hónappal ezelőttig működött, le lehetett csukni úgy, hogy nem történt semmi, de újabban alvóba rakja magát. Én semmit nem állítottam át azóta, más pedig nem használja a gépemet.

Mit kellene még beállítanom a lentieken kívül, hogy ne aludjon el??

Miért csinálja ezt?

[link]

[link]

2019. jan. 9. 12:57
 1/3 A kérdező kommentje:
(Mindig töltőn van, de még akksiról működve is 2 óra után kellene aludnia, nem egy perc..)
2019. jan. 9. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Kinek mi, de szerintem a praktikusabb az, ha beállítod a főkapcsolót kikapcsolásra, a lehajtást pedig alvó módra.

Egyébként meg a kijelző lehajtásakor műveletre beállíthatnád a kijelző kikapcsolását, ha van ilyen funkció. Ez lehet segítene és így lehet bekapcsolva maradna a laptopod. Ha nincs ilyen lehetőség, akkor per pillanat nincs más ötletem.

2019. jan. 11. 18:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen lehetőség, hogy a képernyő kapcsoljon ki, az alapértelmezetten kikapcsol lehajtáskor.

Nagyon zavaró, hogy állandóan elalszik :(

2019. jan. 14. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!