Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem enged bejelentkezni...

Miért nem enged bejelentkezni a KAÜ?

Figyelt kérdés

Mindig azt írja ki,hogy sikertelen bejelentkezés, zárjam be a böngészőt.

Olvastam, hogyha be vagyok jelentkezve másik felhasználóval a KAÜ másik szolgáltatásába akkor előbb ki kell jelentkeznem.Csakhogy nem vagyok vagy nem tudom mibe vagyok bejelentkezve, töröltem az előzményeket is, és így sem enged be.

Másik böngészőn igen.Illetve ott is múltidőben, mert kijelentkeztem, és már ott sem enged be ugyan ezzel a címszóval.

2019. jan. 5. 22:17
 1/1 anonim válasza:

Szia! Pont így jártam...De 19.06.20. napon Szerintem egyre "nehezebb boldogulni" az oldallal (és most nagggyon szépen fejeztem ki magam)Most, hogy hozzájött az Önkorm.Hiv.Portál, végképp behalt... Tegnap este óta így jártam, ma sem tudok belépni, az általad írtakat írja hibaüzenetként nekem is. Már egész éjjel kikapcsolva volt a gépem, már újraindítottam százszor, már... Talán az Önkormányzati Hivatali oldalból léptem ki rosszul, -ezt gondolom- de nem enged be....

Neked mi volt a megoldás?

Üdv.

2019. jún. 21. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!