Hogy kell jpg-formátumból jpeg-formátumba rakni a képet? Hiába írom át a fájlnevet, ugyanúgy jpg-ben marad. Más megoldás?
Figyelt kérdés
Odaírom a fájl neve után, hogy jpeg, erre a gép a jpeg után úgy írja be a nevet, hogy pl. pályázat.jpeg.jpg. Fotópályaztra kell a kép, és csak jpeg-ben fogadják el.2019. jan. 5. 17:32
2/14 anonim válasza:
Ezután már át fogod tudni nevezni.
De jpg=jpeg, az az ő szegénységi bizonyítványuk, ha csak jpEg-be fogadják el.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) 2-es, sajnos nem engedi megnyitni a linket: forbidden
2019. jan. 5. 18:20
4/14 anonim válasza:
Próbáld intézőn keresztül, vagy Total Commanderrel. Ha semmi siker, tedd fel valahova, letöltjük, átírjuk...amennyiben publikus.
6/14 anonim válasza:
1. A jpg és a jpeg ugyanaz.
2. Csak át kell írni a kiterjesztést. Azért nem sikerül mert nálad a kiterjesztés el van rejtve, így te a fájl nevét írod át valami.jpg-re de a kiterjesztés marad jpeg.
Engedélyezd a fájlnevek láthatóságát és akkor menni fog, vagy használj fájlkezelőt - Total Commander - és ott simán menni fog...
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :-) 6-os, próbáltam azt az átállítást a fájlnevekkel, de úgy sem ment. Most letöltöttem freecommandert, de egyáltalán nem értek a használatához. Nem vagyok jártas annyira ebben a számítástechnikában...
2019. jan. 5. 19:44
8/14 anonim válasza:
2-es vagyok, itt a jó link:
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezt próbáltam, de sajnos nem jó így sem.
2019. jan. 5. 20:13
10/14 anonim válasza:
Akkor nem ezt próbáltad, mert ez így működik. Az ötödik pont mondjuk felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!