Autós erősítőt rá lehet kötni normál erősítőre?
Szeretnék venni egy autós mélyládát, hozzá tartozó erősítővel, viszont nem szeretnék azzal bajlódni hogy a mély sokkal hangosabb mint a többi hang, ezért rászeretném kötni a sima erősítőre hogy azon tekergethessem a mély hangerejét.
Ez lehetséges?
Keverednek a fogalmak, valamint érthetetlen fogalmakat is használsz néha: "sima erősítő".
Miért lenne hangosabb a mély? Akár aktív mélyet veszel, akár külön van hozzá végfok, az igény szerint szabályozható.
De zavaros az egész, hogy mit akarsz.
Csak olyan laikus elképzelésre tudok gondolni, hogy talán egyik végerősítő kimenetére kötnéd a másik végerősítőt, amire azt gondolod, hogy a dupla erősítés összeadódik?
Ez nem így működik.
Noha szoktak ilyet is csinálni, de alapból kerülendő, hiszen az egyik végfok torzításait, zaját is belevinnéd a másik végfokba.
A megfelelő illesztésről, leosztásról is nyilván gondoskodni kell, mert túl nagy jelet kapna a bemenet.
De nem ez a normális kialakítás, hanem a bemenetek közösítése.
"Nekem van mèg egy hangfalpárom az rövid ideig ideiglenesen egy aktív hangfalról fog szólni."
Igen, én meg tudnám csinálni, hogy egy aktív hangdobozt szétszerelve, saját hangszóróját lekötve, valami mást forrasztanék rá. De azt nem értem, hogy laikusként te mire gondoltál, hiszen nem úgy néz ki, mintha szakmabeli lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!