Van aprón fent egy konfigom amire ma jott egy emal:
Hello i will like to know the present condition of this item and your final price in Euro and Let me know how meny set you have for sell ??
majd a valaszom utan ez:
Thanks for the mail,am from Canada ,i am ok with the price and i am sending the item to my Son over there in Nigeria,so i will offer you the sum of 800Euro for this item and with the shipping cost to Him through Post Office I will be paying you through my bank so do send your bank details
Full Name:
Bank Name :
Bank A.c Number :
This the shipment address Below
Name:********
Address : *******
City : Ilesa
State : Osun
Country : Nigeria
Zip code : 234036
Phone Number :*******
I will be waiting for your mail today
Szerintetek nem átverés?
En azt irtam,hogy 590€ adom a gepet,de mit akar a 800€ mondani azt nem ertem teljesen.
2010. jún. 28. 21:37
1/7 anonim válasza:
Nigéria, itt van elrontva az egész. :)
2010. jún. 28. 21:38
2/7 anonim válasza:
Személy szerint én azt nem értem, hogy hogy lehet bedőlni még mindig az ilyen Nigériai csalóknak?
2010. jún. 28. 21:42
3/7 A kérdező kommentje:
Nem kuldtem el semmit meg neki es nem is fogok X)
2010. jún. 28. 21:47
4/7 anonim válasza:
Néhány napja már válaszoltam egy hasonló kérdésre. (Átverés, néhány évvel ezelőtt sajnos én bedőltem neki.) Írd meg nekik, hogy előbb utalják a 800 pénzt a számládra és utána küldöd az árut. Figyeld meg, hogy milyen gyorsan elhallgatnak...
2010. jún. 28. 21:50
5/7 A kérdező kommentje:
es te hogy jartal?
elkuldted es semmi se jott vagy ...?
2010. jún. 28. 21:55
6/7 anonim válasza:
Nigériában erre iparág épül, szerintem már bőven az internetes csalások top3-jában benne van.
2010. jún. 28. 22:57
7/7 anonim válasza:
Úgy jártam, hogy fenn volt a vaterán egy Sony Ericssonom, aminek az akkori piaci értéke 14 ezer Ft volt. Jött ez a nigériai ajánlat, hogy magyar pénzben 60 ezer Ft-ot adnának érte. Én hülye feladtam a megadott címre, a postaköltség kb 2500 Ft volt. Persze a pénzt azóta is utalják... Így fizettem meg a tanulópénzt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!