Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a dátumot módosít...

Hogyan tudom a dátumot módosítani, átmásolt kép esetén? Többi lent!

Figyelt kérdés
A telefonomon gyári visszaállítást hajtottam végre! Előtte lementettem a képeket. viszont a képeket úgy teszi sorba,h nem dátum szerint.és nagyon zavar,szeretném megoldani a problémát. például ami 2016ban készült,és azt pl ma /2019.01.03.-án/másolom rá a telefonomra,akkor azt legelőre helyezi,pl a 2018as képek elé-és időhöz átírja magát 2019.01.03.ra. elég zavaró. Jó pár ilyen kép dátumát sikerült visszaállítanom,AttributeMagic programmal,viszont ha visszamásolom újra a telefonomra a jó dátummal,újra átdátumozza 2019-re.agybaj. valaki segítsen légyszi. Nem értek ezekhez. Az attributemagiccel próbáltam azt,hogy nem az asztali gépen lévő képet próbálom átdátumozni,hanem megpróbáltam megnyitni telefon mappájából,de azt meg nem engedi!!! Esetleg Total commanderrel működne? és ha igen,hogy? Nem ismerem annyira azt a programot. sőt semennyire nem értek ezekhez,ezért kérnék itt segítséget! Köszönöm szépen!

2019. jan. 3. 19:53
 1/3 A kérdező kommentje:

amugy total commanderbe legalább megtudtam nyitni a telefonos file-t,és rá is mentem arra,h atributumok módosítása,beállítom a kívánt dátumot-visszadátumozom,majd azt írja ki,hogy "a következő attribútum beállításánál hiba történt- Időbélyeg-dátum+idö (1x)

Fájl attribútumok-arhs 1x és ez alá a kép címét/nyilván :D/-nem értem mi a hiba. mivel nem értek a programhoz.

2019. jan. 3. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Masold fel a képeket időrendi sorrendben. Vagy simán használj google fotók-at
2019. jan. 3. 20:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi. egyenkent? igazabol amugy nagyjabol felmasolta,csak a kamera mappaba mentette az instasize fotoszerkesztobe szerkesztett kepeimet is. es addig ugy volt,h amit aznap keszitettem-akar szerkesztetett azt is normalisanbetette aznapra amikor szerkesztettem.de most mikor visszamasoltam,idorendbe bemasolta a kameraval keszult kepeimet,az instasize-sokat pedig ugy érzékeli,h azt ma masoltam fel,ezert atirja a dátumát mára,és bedobalja minden elé.és eléggé zavar,h nem sorba van.... ezert gondoltam,jo lenne ha attudom írni,és amikor visszamásolom a telefonomra,akkor is az átírt dátum marad meg....de vmiért nem. amugy kb 10.000 képröl beszelunk.mert termeszetesen a többi mappaba is ezt csinalja. pl dowload vgy mit tom én.legyen avisszamásolt mappa neve,bmi....

azert köszi a segitséget :)

/bocsi,h ékezet nélkül írtam/

2019. jan. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!