Hogyan tudom a dátumot módosítani, átmásolt kép esetén? Többi lent!
amugy total commanderbe legalább megtudtam nyitni a telefonos file-t,és rá is mentem arra,h atributumok módosítása,beállítom a kívánt dátumot-visszadátumozom,majd azt írja ki,hogy "a következő attribútum beállításánál hiba történt- Időbélyeg-dátum+idö (1x)
Fájl attribútumok-arhs 1x és ez alá a kép címét/nyilván :D/-nem értem mi a hiba. mivel nem értek a programhoz.
Köszi. egyenkent? igazabol amugy nagyjabol felmasolta,csak a kamera mappaba mentette az instasize fotoszerkesztobe szerkesztett kepeimet is. es addig ugy volt,h amit aznap keszitettem-akar szerkesztetett azt is normalisanbetette aznapra amikor szerkesztettem.de most mikor visszamasoltam,idorendbe bemasolta a kameraval keszult kepeimet,az instasize-sokat pedig ugy érzékeli,h azt ma masoltam fel,ezert atirja a dátumát mára,és bedobalja minden elé.és eléggé zavar,h nem sorba van.... ezert gondoltam,jo lenne ha attudom írni,és amikor visszamásolom a telefonomra,akkor is az átírt dátum marad meg....de vmiért nem. amugy kb 10.000 képröl beszelunk.mert termeszetesen a többi mappaba is ezt csinalja. pl dowload vgy mit tom én.legyen avisszamásolt mappa neve,bmi....
azert köszi a segitséget :)
/bocsi,h ékezet nélkül írtam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!