Windows 8.1 telepítővel tudok windows 10 re frissíteni akkor ha a jelenlegi rendszerem windows 10?
Miután az ingyenes frissítési időszakban 8.1 -ről 10-re frissítettel, ezáltal digitális licencet szereztél hozzá. A Windows 10 szervérén össze lett párosítva a géped hardver azonosítója a licencel.
Ha újra telepíted, akkor a Windows 10 -nek kódot sem kell megadni, mert működő internetkapcsolat esetén automatikusan beaktiválja magát. (Feltéve hogy nem volt komolyabb hardverváltozás a gépedbe pl. alaplap csere).
Tehát nem kell a 8.1 telepítőlemezzel, sem pedig a kóddal foglalkozni. Töltsd le a legújabb Windows 10 telepítőt innen:
Ez a program naprakész telepítő pen drive -ot vagy DVD -t fog neked csinálni.
Arra vigyázz, hogy telepítéskor azt a kiadás válaszd amihez licenced van.
Videokártya biztos nem számít. Mert mikor én frissítettem, akkor még HD7850 -esem volt, most meg egy GTX1060 -al telepítem újra. És nem kért kódot.
A prociba viszont nem vagyok biztos, de szerintem az se számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!