Sea Of Thieves-ben ha megveszem a játékot számítógépen, kell utána fizetni az xbox game pass-t, vagy az csak xboxon kell?
rendben csak nem tudtam hol mit merre, egyszerűbbnek véltem itt megkérdezni
de akkor ha megveszem, tudok online-ozni?
De egyébként az Xbox Game Pass tulajdonképpen röviden egy olyan dolog, mint a Netflix, csak játékban.
Azaz előfizetsz a szolgáltatásért, és ameddig fizeted(havi szinten), addig játszhatsz bizonyos játékokkal, ezáltal nem kell megvenned több tízezerért.
óóóó, szóval a game pass az annyit tud, hogy amíg fizetem
kipróbálhatok játékokat?
Pár fogalom tisztázása:
Play Anywhere: az ilyen játékokat ha digitálisan megveszed a Windows Storeban akkor megkapod ingyen Xbox Onera is. A mentés közös, mindegy, hogy hol játszod. Fordítva NEM működik. Lemezesen NEM működik.
Game Pass: ez egy előfizetés amiért cserébe egy százas listában (folyton változik) lévő játékok bármelyikével játszhatsz amíg előfizető vagy. A játékok mind teljes verziósak.
Live Gold: Xbox konzolon csak akkor multizhatsz ha előfizetője vagy ennek a szolgáltatásnak. Ha nincs akkor csak single player minden játékban. Ha van akkor multizhatsz bármelyik játékban. Vagyis hiába van meg a Sea of Thieves teljesben, gold nélkül nem tudsz vele játszani másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!