Hogy lehet az hogy egy 300 ezer forintos hp laptopon nincs hdmi csatlakozás?
Figyelt kérdés
Minden szar van rajta kivéve az. Azt se tudom mire jó a többi2018. dec. 27. 19:45
2/11 anonim válasza:
Manapság "divat" mindenféle fontos csatlakozókat elhagyni, mert hatalmas üzlet van a különféle átalakítókban (khmm apple...).
3/11 anonim válasza:
valami videó output tuti van rajta vagy micro hdmi esetleg thunderbolt 3 pláne ha egy ultrabook jellegű példány ami extra vékony.......
4/11 anonim válasza:
konkrét modelt megmondod segítünk megoldást találni
5/11 A kérdező kommentje:
Hp probook 640 g2
2018. dec. 27. 20:21
6/11 A kérdező kommentje:
Igazából az a bajom hogy vettem egy xbox one s-t és nem tudom osszekapcsolni vele
2018. dec. 27. 20:22
7/11 anonim válasza:
Hát azt nem is fogod tudni mivel a laptopon HDMI output van.
Amit tenni lehet, hogy letöltöd az Xbox appot a laptopra és úgy streameled a képet xboxról a gépre, kábel nélkül.
8/11 anonim válasza:
na akkor máris megvan hol van a kutya elásva a laptop kijelzőjét nem tudod használni mivel ezek kimenetek nem bemenetek ahogy előttem is mondta
9/11 A kérdező kommentje:
Ohh már értem igy.. Akkor viszont jön a másik probléma. Xbox alkalmazas laptopon fut. Ra megyek a kapcsolodasra es azt irja, hogy vagy ki van az eszköz kapcsolva vagy nem egy halozaton vannak pedig igen.. Nem tudtam hogy ez amugy streamen működik. :)
2018. dec. 27. 20:57
10/11 anonim válasza:
Xboxon a game streaming be van kapcsolva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!