Az igaz, h ha le akarom kapcsolni a pc-t, akkor jobb hibernálni, mert akkor nem tudják lenyomozni/lekapcsolni a Windows-ot?
ki akarja lenyomozni? XD Paranoiás vagy?
Kapcsold ki és húzd ki a konnektorból (vagy használj kapcsolós hosszabbítót)
Ha nincs áram alatt és nincs bekapcsolva se akkor hogy nyomozná le bárki is?És miért nyomozná le valaki? Torrentes az op.rendszer? :D
remélem segítettem xD
nem, nem segítettél...
nem vagyok paranoiás. most arra gondoltam, h ha vkinek nem eredeti a windows a gépén, akkor arra rájöhetnek, eljöhetnek hozzá és fizethet...
hidd el hogy nem pont rád utaznak a jogvédő szervezetek.
nekem mindenem hamis, windows,office,vírusirtó és még sorolhatnám hetekig megy a gépem (laptop) és egyfolytában töltök (le és fel!). mégsem csöngetnek hozzám hogy gyerünk csengesd ki azoknak a programoknak,játékoknak,filmeknek az árát amiket letöltöttem... hibernálni olyan szempontból jobb hogy pl konvertálsz egy filmet aviból mp4-be és közbe benyomod a hibernálást nem kell előről kezdeni az egészet mind mikor kikapcsolod a gépet hanem mikor visszakapcsolod onnantól folytatja tovább ahonnan abbahagyta.
remélem segítettem!
ok, köszi a válaszokat.
remélem, hogy a jövőben sem kell aggódnom emiatt.
am nekem is minden hamis, bár ezzel nem dicsekszem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!