Kopy01 kérdése:
Lehet úgy vga drivert frissíteni, ha nem indul el a windows, csak biosba tudok operálni?
Figyelt kérdés
Nem indul el a gép, vagyis elindul csak bios után nincs kép, és sok helyen olvastam, hogy ez is lehet baj.2018. dec. 25. 17:31
11/17 P.O.C. válasza:
Egészen addig független, míg el nem kezdi a lemezműveleteket, vagyis másolni felfele a fájlokat.
Ha te odáig sem jutsz, hogy kiválasztod a partícókat, az gáz. De egy halott vinyó bármit kifagyaszthat.
Ha lehúzod a vinyót az alaplapról és a pen drive -os telepítő eljut addig a partícióválasztásig (ami nyilván üres lesz), akkor a vinyó a rossz.
Ha telepítőfájlok másolása közben fagy ki, az még mindig lehet vinyó, de leeht RAM és alaplap is.
Szóval ha nálad ez az eset áll fent érdemes csinálni egy memóriatesztet is.
Ezen az oldalon letölthetsz olyan programot, ami egyből memóriatesztelő bootolható USB -t csinál neked.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget amint lehet kipróbálom. Egyébként eddig minden tökéletesen működött, csak egy új alaplappal kipróbáltam az új procim ami nem lett jó, és mióta újra összeraktam a régi setupot azóta van baja.
2018. dec. 25. 19:17
13/17 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, csak simán usb-ről se bootol, ramok is tökéletesek. Alaplap lesz akkor?
2018. dec. 25. 21:28
14/17 anonim válasza:
Ot is lehet több hiba. Rossz USB, rosszul kiírt USB boot, BIOS-ban rosszul beállított bootmód....l
15/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudom eldonteni mert maga a kép se jön be bioson túl és nem kapok így hibaüzenetet sem.
2018. dec. 26. 12:41
16/17 anonim válasza:
Ha a BIOS után nincs képed akkor tényleg nem VGA driver, inkább maga a VGA...
17/17 A kérdező kommentje:
Az k***a jó lenne, egy éve vettem, 1050 ti. Na mindegy majd kiderul mert új lapba lesz integralt kártya aztán majd megpróbálom.
2018. dec. 26. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!