Miért nem tudom egyszerre nyomni a balra nyilat és egy betűt? Lent elmagyarázom, nem olyan bonyolult amennyire látszik.
Szóval ha mondjuk játszok és olyan a játék (vagy 2en játszunk) ahol a nyilakkal mész ,akkor van ,hogy nyomom pl a H-t (autós játéknál dudálásra) meg kanyarodnék balra ,de nem kanyarodik ,tehát nem érzékeli a balra nyilat. A jobbra nyilat viszont igen.
Ez dudálásnál annyira nem zavaró,de ugye ez máskor is így van. Mit lehet ellene tenni,mi az oka?
De van olyan is ,amikor egyszerre 3 gombot nyomok le és nem csinálja amit kéne ,csak pittyeg...
Ez nem az aratol fugg. Ha csak a balra gombot nyomom es egy betut (az ugye 2 gomb) akkor nem erzekeli a balra gombot. A jobbra gombbal viszont nincs ez.
Azert mondom,hogy nem ez a problema mert pl Cs-ben tudok bunnyhoppozni (aki tudja mi az az tudja ,aki nem az nem ,igazabol nemfontos) ahhoz meg akár 5 gombot is használok egyszerre (A-W-Space-Ctrl-E + néha lövöldözök közben mint egy idióta)
Ez biztos igy van,de ez nem ad valaszt a kerdesre :D
Miert csinalja ezt csak a balra nyilnal?
Mit lehet vele kezdeni?
Az iskolai billentyuzet sem "kultiválja" és a haverom 25.000Ft-os billentyűzete sem?🤔
Egyebkent nem ad teljes valaszt. Megoldast keresek a problema.
A megoldás egy nem teszkó gazdaságos szemét billentyűzet.
Szeretem mikor pont akkor jon valasz amikor felnezek :D
Mondtam,,ismerosom 25.000es billentyuzete is ilyen. Azt ne mondd ,hogy 30.000et kellene kiadnom egy billentyuzetre ,amin lehet nyomni a balra gombot es masik gombbal kombinalva😅
Amugy meg nemhiszem ,hogy arfuggo,sokkal inkabb beallitas kerdese (lehet) ,mert ha tenyleg azert nem lehetne ,mert olcso ,akkor a jobbra nyil is ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!