Pesnya kérdése:
Miért nem tudok fellépni a Gepigeny.hu weboldalra?
Figyelt kérdés
2018. dec. 22. 11:35
1/5 anonim válasza:
Rákerestem, és úgy tűnik a cím be van jegyeztetve, tehát maga a weboldal létezik. Itt valamiféle karbantartásról lehet szó szerintem, ugyanis én sem értem el a weboldalt. Lehet lekapcsolták ideiglenesen, talán zsarolóvírust kaptak, ki tudja. Ebben az évben (vagy tavaly?) a Zalman weboldala is áldozatul esett egy zsarolóvírusnak, onnan tudom ezt, hogy próbáltam fellátogatni oda, de egy ideiglenes oldal fogadott, ahol közölték a tényt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2018. dec. 22. 12:02
3/5 anonim válasza:
Egyébként próbáltam keresni valami hírt róla, hogy mi a helyzet az oldallal, de nem igazán találtam akárhogy is írtam be. Ha találok valamit, azt majd ide írom, mivel most már engem is érdekel pontosan mi történt, nekem is van ott fiókom.
4/5 anonim válasza:
régóta regisztrált vagyok
nem volt problémám délelőtt belépni
5/5 anonim válasza:
Most működik, igen, viszont mikor válaszoltam, akkor a szerver nem válaszolt és nem tudtam csatlakozni. Akkor azt hiszem gyors karbantartás lehetett, a lényeg hogy most működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!