Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért nem tudom zenehallgatásná...

Mért nem tudom zenehallgatásnál a mikrofonos fejhallgatóval hallgatni úgy a zenéket hogy ha teljesen leveszem a hangerőt a ha hangfalról akkor szóljón a fejhalgatón?

Figyelt kérdés

Az alaplapom egy astrock z97 annyversary , van 3 jack es kimenete rozsaszín , zöld és kék , a hangfalam egy olcso genius márkáju hangfal ami kb 10 éves modell lehet pontos tipust nem tudok mondani , van a hangfalnan 1db zöld jack je , azt a középső zöld be dugtam de ugye csak akkor van hang a windows 10 en is.

És van egy szintén genius fejhallgatóm ami egyben mikrofon is , neki van 2db jack je egy zöld meg egy rózsaszin jelölésű , a rózsaszint a rózsaszinhez dugom és a zöldet a képhez.

Vagy is így néz ki az ábra hogy a fejhallgató 2db jack je a két szélső oldalón van bedugva a rózsaszin a rozsaszinbe és a zöld a kékbe és középen van a hangfal 1db jack je betudva.

A problémám a következő ha winampal vagy vlc vel akkarok rendes mp3 vagy mp4 videoklipet lejátszani és ha én a fejhallgaton akkarom hallgatni a zenét akkor nem jön ki hang a fejhallgatóból de közben a windowsban ilyenkor 0 ra leveszem a hqngerőt.

A realtek hd audio hangkezelőben pedig lássa a hangfall és a microfont is.

Ha rámegyek az eszköz speciális beallitásaira akkor van 4 funkcio 1 az első és hátsó kímeneti eszközöket ugyanazon hangforás lejátszására allítja.

2 az első és hátsó kímenetí eszközöket egyszere két külömböző hangforás lejátszására allítja.

És ez alatt van még két opcíok amit ki és be lehet pípálni

Mikrofonbemenet és vonalszíntű bemenet kívezetése az előlapi bemeneten. Ez pippálva van.

Mikrofonosbemenet és vonalszíntű bemenetkívezetése a hátsó panelen. Ez is pippálva van.

3 Egyforma típusu bemeneti csatlakozókat , pl vonalszíntü bemenet vagy mikrofon felfűzi bemeneti eszkőzként.

4 Az összes bementi csatkakozást eggyedi bementi eszközre választja szét.

A négy opciókból ketőt jelölhetek be , allapértelzetten a 1 és a 4 es van bejelölve de variáltam már 1 és 3 vagy 2 és 4 de akkor sem akkarja a fejhallgatóról ugy adni hangot ha a hangszórót teljesen leveszem 0 ra. Viszont ugy van hang a fejhallgatón ha megcserékem a hangfal és a fejhallgató jack eket.

Ha a hangfalét kőzépröl átrakom az alaplapi kék be és a fejhallgató zöldjét átrakom középre , így van hang a fejhallgatón de visszónt a windowsban ha felhuzom a hangerőt akkor ott nincsen.

Ez mért lehet ? Egyszer már betudtam ugy állítani hogy ha a gépen akkarom halkgatni a zenét a hangfalról akkor onan szoljón de ha este leakarom venni a hangfalról mivel akkor szomszéd szobábaban áthalacik a hang és a fejhallgatóról hallgati akkor műkődjőn ugy is hogy csak én haljam a zenét. Mit próbálhatnék meg vagy ötlette van valakínek ?

2018. dec. 17. 19:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!