Hogy érdemes felosztani a meghajtókat? Hova telepítsem a programokat?
Figyelt kérdés
Vettem egy ssd-t, most erre tettem a win7-et. Meg ugye megmaradt a hdd. Az ssd-n azt akarom, hogy csak a windows legyen, ez lenne ugye a c meghajtó, a d-n lennének a programok, az e-n meg a saját dolgaim (dokumentumok, képek stb.). Így jó? Vagy hogy célszerű felosztani?2018. dec. 5. 01:15
1/1 anonim válasza:
Alapvetően valahogy így:
C - Rendszer. Ide jöhetnek még a programok és egy, max kettő nagyobb méretű, vagy egy nagyon nagy méretű (20GB-nál bőven nagyobb) játék. Nekem 120GB-os SSD-n (C) elfér a LoL, az összes program és a rendszer úgy, hogy marad fixen legalább 55-60GB szabad helyem.
Minden más partíció/tároló - Adat. Ezen belül lehet cifrázni, hogy csoportosítasz adatokat, nekem pl. az E-n javarészt backup-ok vannak, a D-n pedig minden más személyes adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!