Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » MSI GTX 1050ti 4GB 2 mini...

MSI GTX 1050ti 4GB 2 mini ventis Low profilu kártyát, kérnék segítséget?

Figyelt kérdés

Eddig Csak AMD kártyáim voltak , de most ugy döntöttem Nvidiáára váltok , ahogy fent írtam MSI GTX 1050ti Low profilu kártyát vásároltam , a problémám hogy ha bemegyek az MSI Afterburnerbe és ott ha zseretném a ventit szabályozni akkor csak 40-100% on tudom a ventit szabályozni , de mért nem tudom egész 0 ig levinni hogy ne legyen hangja a 2 mini ventinek ?

Mert 40% on van hangja és kicsit zavaró , de legalább 30% ra ellég lenne levini de hogyan lehetne megoldani vagy ez a low profilu gtx 1050ti alapból ilyen ?

És a másik hogy lehet e vele tuningolni a low profilu GTX 1050ti vel mert a dobozán nincs rajta az OC jelző és az Msi Afterburner programban az unoffical overlocking mode szürkén van kijelölve , vagy is nem tudom bekapcsolni ezt a funkciót , de akkor nem huzható ?

A nvidia driver vezérlőpultban sem tudom huzni és ott nincs olyan funció hogy a ventiket is tugyam szabályozni , egyébként a legfrisseb 417.1 es driver van telepítve.

Valakinek volt már ilyen kártyája vagy tudna segígiteni a venti és a overlockolásal kapcsolatban ?

2018. nov. 29. 23:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Ajánlom nekem a(z) [link]

programot. Ebben szabályozható ha leállítod az afterburnert. Ezzel az összes ventillátor szabályozható (amelyik támogatja) Természetesen az Alap Nvidia programot is kapcsold le. Néha van, hogy amiatt sem lehet.

2018. nov. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!