Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » D3D removed Mi lehet a probléma?

D3D removed Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok kerdesem a kovetkezo lenne kaptam egy uj számítógépet amire torrentrol letoltottem a forma-1 2018-at mountoltam crackeltem elinditom a jatekot el is indul minden szep es jo egeszen addig amig egy time trialt careert stb nem inditok el. Miutan elinditok egy jatekmodot kidob a jatek es azt irja ki hovy D3D removed. Mi lehet a gond? (tudom most jon az hogy nem lenne gond ha megvetted volna a jatekot de addig amig nem tudom hogy fut a gepen addig nem akarom megvenni) a régi gepemen nem volt ilyen gond azon csak nagyon akadozott a mostanin elvileg nem kene akadoznia de egyelore ez a hiba miatt el se indul.

Válaszokat elore is koszi

2018. nov. 26. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Itt azt írják, hogy ez a hiba régóta a játékban van:

[link]

Azt írják, hogy nincsen tökéletes megoldás, de van néhány mód, amivel ritkítani lehet a lehalások számát:

- Videókártya driver-ének újratelepítése (legújabb verzió)

- Azt írják, hogy általában akkor történik, amikor nagy teljesítményen van a kártya. Tehát az segíthet ha gyengébbre veszed a játék grafikus beállításait. Azt is írják, hogy ha van "csendes" üzemmód a videókártya beallításoknál, akkor használd. (csökkenti a teljesítményt)

2018. nov. 26. 22:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi szépen
2018. nov. 27. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!