Mi ez a csipogó hang?
Kb egy hete történt, hogy egyik nap ilyen hangot ad ki rendszeresen, szinte mindennél a gép, legyen az hogy csak a böngészőt megnyitom, vagy bármit.
Itt egy videó a hangról, 0:29-nél hallható.
https://www.youtube.com/watch?v=HVAEmgAEWok
Egyébként egy kis infó:
Egyből gép indulás után is tapasztalható. (A windows ssd-n van)
Nem fut semmilyen alkalmazás a háttérben, semmi nem indul a windows-al(kiv.hang driver)
Hőfok a kártyánál és a procinál is normális, játékoknál is csak a proci megy fel 45- max 50 fokra.
Egyik napról a másikra jelent meg. Ezekben a napokban nem is töltöttem le semmit, ezt is szerintem ki lehet zárni.
Egyébként közben fagy a gép, és több csipogás is szokott lenni. Másfél hónapja lett újrarakva a windows.
Közben véletlenül akadtam a hibára.
Az Nvidia vezérlőpultot megnyitva csak 2 beállítás volt elérhető. Semmit nem lehetett benne előhozni. Letöröltem a drivert, vissza a legújabbat,semmi, régebbit vissza, semmi. Viszont a régebbit visszarakva frissítettem a GeForce Experience-ben a drivert, és úgy jött csak minden rendbe. Azért köszönöm a segítő válaszokat, mentek a zöld kezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!