Pár dolog megváltozott a gépemen. Hogy tudnám visszaállítani?
1. Valamiért most minden fájl neve mellé kiírja a formátumot. (Pl. a képekhez a .JPG-t a zenékhez a .mp3-at) és ez régebben nem volt így, csak a fájl neve volt látható
2. Amikor mappán belül elkezdtem írni a billentyűzeten automatikusan kijelölte azt a fájlt vagy mappát amelyiket először megtalálta. Most viszont valamiért egyből a keresőbe írja be, amikor nem is kattintottam bele. Elég idegesítő, mert így csak akkor találok meg valamit, ha pontosan írom bele.
Ha valamelyiket tudjátok hogyan tudom visszaállítani, kérlek segítsetek!
„csak a fájl neve volt látható”
A számomra mindig ez volt a legbosszantóbb és legfölöslegesebb alapbeállítás: Az mégiscsak a minimum, hogy az ember pontosan tudja, mi van a saját gépén, nem? Lehet, hogy a Microsoft elkezdte nagykorúnak nézni a felhasználóit, és mostantól a korrekt név az alap? Ha igen, akkor részemről nagy piros pont, de a fenti módon nyilván visszaállítható.
A második nekem sem ismerős, majd kipróbálom, ha találkozom egy windowsos géppel. Ettől függetlenül meglepne, ha a kereső tényleg ragaszkodna a pontos beíráshoz, és nem elégedne meg a névnek csak egy részével is a listázáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!