Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha újrateszem a gépem megválto...

Ha újrateszem a gépem megváltozik az ip címem? :D

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a modemet kell kihuzni és vissza, akkor kapsz új ipcímet, de általában a szolgáltató lecseréli X naponként
2010. jún. 25. 16:12
 2/11 anonim válasza:
a rendszerre gondolsz?Hogy a rendszert ha újra teszed???
2010. jún. 25. 16:12
 3/11 A kérdező kommentje:
jaja új op rendszer, amúgy próbáltam hogy kihúztam egyszerre a modemet meg a routert is de nem változott meg :S
2010. jún. 25. 16:14
 4/11 anonim ***** válasza:

1) Úgyis átkerül másik kategóriába.

2) Honnan szeded, hogy az emberek 99%-a csak ezt nézi? Magadból indulsz ki, vagy van egy reprezentatív, többszáz fős mintán alapuló felmérésed? (Öt haver nem elég.)

3) A kategóriák azért vannak, hogy mindenki azt nézze, ami érdekli. Aki nem nézi a számtech részt, az nem akar számtech kérdésekkel szembesülni, esetleg nem ért hozzá. Szerinted célt érsz azzal, hogy belevágod a szerelemre/szexre kíváncsi emberek képébe ezt a kérdést?

Összességében tehát bunkó és nem célravezető dolog más kategóriában kérdezni.

2010. jún. 25. 16:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Mire megírtam a választ, már át is került másik kategóriába.
2010. jún. 25. 16:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Szolgáltatótól is függ, van ahol még egy modem újraindítás után is ugyanaz marad.
2010. jún. 25. 16:28
 7/11 A kérdező kommentje:

16:23

volt már sok kérdésem normálisan a saját kategóriájába írva (számtechben is pl), 3 nap mulva kaptam 1 választ rá és annyi volt az egész, itt még 2 perc alatt jött 3 válasz is :)

2010. jún. 25. 16:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Minek neked másik IP cím?

Ha elmondod, talán találunk másik megoldás is (például Proxy...)

2010. jún. 25. 17:24
 9/11 A kérdező kommentje:
azért mert ip bannt kaptam egy helyen mert nagyon félrenéztek valamit nálam :)
2010. jún. 25. 18:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha weboldal, akkor az egyik proxy szerveren keresztül csatlakozz, csak a címet kell beírnod:

[link]

2010. jún. 25. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!