Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Történhetett vele valami...

Történhetett vele valami komoly baj?

Figyelt kérdés
A laptopom előtt feldöntöttem egy kis vizet. Valamennyi elkezdett a laptop fele folyni, és kb. egy 20 forintosnyi nagyságú be is folyt alá. Megnéztem, letöröltem. Nyílások közvetlen közelében nem volt folyadék, mégis félek, a kártyaolvasóba befolyhatott. Ilyenekben jártasabb ismerősöm szerint nem történhetett baj. Bekapcsoltam, hibátlanul működik, de ki is kapcsoltam, az aksiját is kivettem estére. Lehetséges, hogy mégis előjön valami hiba a későbbiekben? Aggódom érte, nyáron sikerült a billentyűzetet eláztatnom már.
2018. nov. 4. 23:25
 1/5 anonim válasza:
100%
Ennyitől nem lesz baja. Ha nem jutott be víz nincs miért aggódnod.
2018. nov. 4. 23:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lett ennyitől. Alá folyt be nem rá... még ha a hűtő felől is megy, az sem képes felszívni a vizet mint valami porszívó.
2018. nov. 5. 01:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
No para
2018. nov. 5. 05:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszaitokat!😊 Megnyugtattatok.
2018. nov. 5. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"sikerült a billentyűzetet eláztatnom már."...csak tanulsz előbb-utóbb, csa a géped nem menjen tönkre.

Gép közelében nem szabad inni! :)

2018. nov. 5. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!