Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretném a C és D merevlemez...

Szeretném a C és D merevlemez szabad helyének helyrehallhatatlan végleges törlését elvégezni mert tele van személyes anyaggal! Több alkalmazással és GUTTMAN algoritmussal próbáltam (Ccleaner, File Shredder, stb) sikertelenül! Miért nem sikerül?

Figyelt kérdés

2018. nov. 3. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem hiába bizonygatod privátba!! Nekem az egyszeres felülírás mindent törölt.

Ha el akarod adni akkor formázd le és csókolom. Normál formázás és kész.

2018. nov. 3. 17:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha el akarod adni a gépet, akkor ne az élő operációs rendszeren belül töröld a szabad helyet, hanem a teljes merevlemezt szanáld egy indítható CD/DVD/USB-meghajtóról indított rendszerről.

Ez megtehető bármely Live Linux rendszerről - például Ubuntu, Linux Mint - a parancssoros dd ("disk destroyer") vagy a shred eszközök segítségével:

* [link]

de vannak céleszközök - mint például az Active KillDisket is tartalmazó Active LiveCD:

* [link]

2018. nov. 3. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Én SDelete-t használtam erre a célra.

[link]

2018. nov. 3. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
én nem variálom. Win telepitő erre pont megfelel...
2018. nov. 4. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!