Gmail-en elküldött üzenet?
Figyelt kérdés
gmailen elküldött üzenetet valahogy meglehet oldani, hogy a címzett ne tudja elolvasni? Tudom van egy ilyen visszahívó funkció de nem volt ilyesmi beállítva, tehát ha valahogy letiltom mondjuk a gmail címét vagy bármi meglehet hogy eltűnik? bármiylen lehetőség érdekel, ha van....köszi előre is!2018. nov. 2. 13:01
11/12 A kérdező kommentje:
#10: nem arra írtam, hogy logikai baromság, hanem az, hogy egyáltalán miért nincs alapból egy ilyen lehetőség. Mert azért legtöbb esetben nem gondolkodik az ember így előre én se jártam még így.
2018. nov. 2. 18:22
12/12 anonim válasza:
Egyébként honnan tudod, hogy még nem olvasta el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!