Szeretnék Rainbow six siegezni pc-n, de ehhez felkell építenem egy teljes asztali pc-t milyen cuccokat ajánlottok hozzá hogy a legolcsóbb-ban kijöjjek belőle?
Attól függ hogy új onnan vagy használtan szeretnél pc-t ,mostanában eléggé felmentek a proci árak úgyhogy nem ajánlanék újonnan. Vidókártya terén egy Nvidia Gtx 1050TI 4gb vagy egy sima Nvidia gtx 1050,1060(de,csak ha találsz jó áron 1060 at ) VAGY amd rx 570,560,470
Nyugodtan veheted "használtan is. Videókártyába használtan kb 30-60 ezer ft ig gondolkodj és csak ezekben amiket írtam és ebben az árban . Ramból DDR4 8 GB elé Kingstone vagy G.Skill ez kb 20-30 ezer ft
(Használt piac) Sok dolog egyébként nem is használt van új is,én is innen vettem a videókártyám
Összességében :
RAM: 20-30 ezer ft vagy (olcsóbban ,használtan de mindenképp 8 giga DDR4 legyen)
Videókártya : 30-60 ezer de 40 ezerért lehet már kapni GTX 1050 ti az oldalon
HÁTTÉRTÁR : Western Digital 1TB Blue EZ 12 ezer ft
Táp : kb 10 ezer
Alaplap :kb 30 ezer,de linkelek aztán majd választhatsz belőlük
Proci : mivel felment az áruk igy 50 ezer egy i3 8100
GÉPHÁZ : válaszd ki csak az a lényeg hogy atx méretű legyen.lehet használt is rád bízom
pl. Zalman Z1 NEO
Procihűtő : nem muszáj,lehet a gyári hűtőt is használni,de én azért vennék egyet ez kb 7000 ft
pl . Cooler Master Hyper TX3 EVO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!