Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kontroler/gamepad beallitas?

Dorten kérdése:

Kontroler/gamepad beallitas?

Figyelt kérdés
Nemreg vettem egy marvo GT-004 es gamepadat, mert ugye elegge jonak tunt.. Csatlakoztatom a laptopom felismeri, viszont egyszeruen nem tudom be allitani.. Se windowson belul se jatekon belul. Ezer softvert probaltam mar, de egyik sem segitett. Drivert is kaptam melle es az sem hasznalt.. Valaki tanacsolta hogy win 7 esen probaljam meg mert lehet ugy mukodne, viszont azelott megkerdem itt hogy valami megoldas nincs vagy valaki talakozott mar ilyen esettel es ha igen hogyan oldotta meg?

2018. okt. 30. 22:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az Xpadder nevū szoftvert. Ennek az a lényege, hogy mondjuk ha egy játékban te a W A S D gombokkal mész előre-hátra-jobbra-balra, akkor be tudod állítani a konkrét gombokra hogy a kontrolleren mit érzékeljen.

Röviden: Billentyūzetnek érzékeli a kontroller gombjait.

És ingyenes :)

2018. okt. 31. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!