Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10-ben a fájlokat a...

Windows 10-ben a fájlokat a gépem rosszul jeleníti meg. Ez hogy orvosolható?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ha letöltök egy fájlt akkor azt ilyen egymáson lévő könyvek ikonban kéne látnom. Nem tudom máshogy elmagyarázni. Nekem máshogy jeleníti meg, és hiányoznak az Extract file funkciók. Az lényegtelen milyen fájlt töltök le, mindig ez van. Remélem érthető amit írtam. Hogy orvosolhtó ez?

#fájl #.zip #RAR #Windows 10 #fájl manager
2018. okt. 30. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Rakd fel a 7-zipet vagy más archívumkezelőt.
2018. okt. 30. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem a winrar-ra gondoltál?
2018. okt. 30. 22:31
 3/5 tabaki ***** válasza:

@#2:

Az is egy a sok közül (jó-jó, én is felismertem az ikonját a leírásból). Igaz, elvileg 9700 forint az ára, viszont köztudottan nem csinál belőle kázust, ha nem veszed meg. De ettől még nyugodtan használhatók helyette a valóban ingyenes szoftverek is. 𝙆𝙞𝙗𝙤𝙣𝙩𝙖𝙣𝙞 mindegyik tudja a RAR-t, általában a tömörítési lehetőségek közül hagyják ki, gondolom, talán jogvédelmi okokból. De eddig még senkinek sem vették fejét, amiért nem RAR-ba tömörített, nem rosszak a gyakoribb formátumok sem.

[link]

[link]

[link]

2018. okt. 31. 01:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Winrar lesz az, monjuk en a total commandert ajanlom
2018. okt. 31. 05:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sikerült megoldanom.
2018. okt. 31. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!