Rezonál a géptől az asztal?
Figyelt kérdés
Egy fekvő asztali brand gépem van, rajta a monitor, az asztal eléggé berezonál. Mit csináljak, hogy ez megszűnjön? Mosogatószivaccsal próbálkoztam, kevesebb sikerrel.2018. okt. 28. 21:25
1/9 Dongaben válasza:
Gyabús, hogy ott valami ventilátor gond is van. Nem ártana utána nézni.
Amúgy a teljes felület alá tegyél valami egyenletes, rugalmas dolgot, pl. szilikon lapot.
3/9 anonim válasza:
Csapágyas lett a venti, hja, minden elkopik egyszer. Ventit ki kell cserélni.
4/9 A kérdező kommentje:
Ha megemelem a gépet, vagy mondjuk ráteszem az ágyra, akkor tök halk.
2018. okt. 29. 14:34
5/9 Dongaben válasza:
Hát...az ágy is egy nagy, rugalmas felület.:)
Azt még nézd meg, hogy nincs-e valamelyik csavar kiesve, kilazulva. Főleg a táp környékén.
6/9 A kérdező kommentje:
Az is igaz... :D Meg az, hogy talán a proci venti se egyenletes fordulatszámon forog, hanem váltakozva. Gari van a gépen, de most ha vissza postázom, lehet többre jövök ki, mint egy új ventivel. Valaki olyat is mondott, hogy az alalplap vezérli a ventit, azért váltakozó a ford.szám.
2018. okt. 29. 15:14
7/9 A kérdező kommentje:
Slim gép, külső tápegységes.
2018. okt. 29. 15:26
8/9 A kérdező kommentje:
Vagy a Windows 10-et nem szereti a gép, nem tudom. Használt cucc, csak win8-ig támogatott. Én erre is gondolok.
2018. okt. 29. 15:29
9/9 anonim válasza:
Ha vírusod van, az is megpörgeti, túlmelegszik a gép. De túlmelegszik attól is, ha játszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!