Hellofra kérdése:
Szeretnék venni egy új gamer pc-t viszont azt hallottam, hogy, ha külön vesszük meg az alkatrészeket (pl. : pcx-nél) az olcsóbb. A gépre kb olyan 300-350k-t tudnék fordítani, esetleg tudnátok ajánlani gamer konfigokat ebben az árkategóriában?
Figyelt kérdés
(Nem igazán értek hozzá, hogy mi-mivel kompatibilis, így ezért is kérném a segítségetek ezzel kapcsolatban, válaszokat előre is köszönöm)#PC #300-350k
2018. okt. 24. 20:11
1/3 anonim válasza:
Nem biztos hogy olcsobb lesz,viszont kiszurheted hogy ne probaljanak rad sozni valami szart az elore osszerakott geppel amire szukseged sincs.En az Ipont ajanlom ott is ossze tudod allitani es ossze is szerelik neked.Ha jol tudom csak az alaplapot es a processzort kell ugy kivalasztani hogy kompatibilis legyen a tobbi mindegy.
2/3 A kérdező kommentje:
Először ennek a gépnek vettem számításul az alkatrészeinek az árát (link: [link] ) amiben először nem nagyon bíztam, viszont most nézegetem a neten alkatrészenként az árát, és nem nagyon jön ki olcsóbbra ugyanezekkel az alkatrészekkel, amik lehet nem tökéletesek (ezért is szeretnék segítséget kérni). + hogy miben lehetne jobbat választani, ha a büdzsé 300-350 ezer forint között maradjon.
2018. okt. 25. 13:27
3/3 anonim válasza:
Inkább ezt a konfigot ajánlom,az i5 is simán bírja a játékot,a flancos ram se kell,2tb merevlemez is elég,viszont a 1060 helyett egy 1070 megfog mutatkozni.Nekem így 325 830-ra jött.Ha nagyon akarod még vissza is tudod rakni az ssd-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!