Személyes hotspot gépre?
Az Apple és a drága IOS rendszere, ehh... Szedd le az Itunes-t, annak a segítségével meg fogod tudni osztani a mobilnetedet a gépre. Ha rendelkezel a kellő találékonysággal és egy bizonyos alap szintű felhasználói tudással, akkor az Itunes-ban fel fogod tudni fedezni mit hogyan kell. Én nem tudom mire kell klikkelgetni, mivel androidos telefonom van, soha nem is láttam még Itunes-t. Annyit tudok, hogy az géphez tartozó Iphone telefonokat kezelő program és mint minden ilyen program, képes például a telefon mobilnetjét a gépnek is megosztani, ha csatlakoztatva van a telefon a géphez. Anno nyomógombos telefonoknál az összes telóhoz külön volt ilyen program, ma már Androidnál pl. nem szükséges.
Ja, halkan megjegyezném, androidon a mobilinternet megosztásnál a Beállításokban van egy olyan kapcsoló, hogy "USB-internetmegosztás". Csatlakoztatod a telefont, bekapcs állapotba állítod a kapcsolót és kész, meg is van osztva gépre a mobilnet. Egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!