Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Azt meg lehet csinálni, hogy...

Azt meg lehet csinálni, hogy egy frissen feltelepített win8-at és egyéb telepitéseket úgy klónozok egy 32 gigás sd kártyára, hogy utána a rendszer nélküli gépre visszaklónozhassam?

Figyelt kérdés
2018. okt. 13. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg.
2018. okt. 13. 20:22
 2/6 A kérdező kommentje:

És hogyan kell? Ott akadtam el, hogy hogyan tudok egy sok száz vagy ezer gigás kártyát 32 gigára kónozni? honnan tudja melyik része üres melyik nem?

És a 32 gigást hogyan tudom aztán visszaklónozni?

2018. okt. 13. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyesmire Aomeit javasolják. [link]
2018. okt. 13. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

'Ott akadtam el, hogy hogyan tudok egy sok száz vagy ezer gigás kártyát 32 gigára kónozni?'

Igy sehogy. Azt gondolom te is sejted, hogy hulyeseget akarsz, egy 32 gigas kartyara nyilvan nem fog raferni a windows es minden adat, ami a merevlemezen van, egyszerre.

A Windows 10 nagyon minimalkonfiggal talan elfer igy, tomoritve, kulso szoftveres eszkozokkel (linux liveCD, peldaul) meg lehet csinalni a klonozast. A kerdes az, hogy tenyleg arra van-e szukseged?

Adatokat ne a windows mellett tarolj, hanem masik meghajton (vagy epp particion, ha csak 1 diszk van), amit rendszeresen mentesz egy kulso eszkozre. Errol barmikor vissza lehet allitani. Magat a windows-t is 'klonozhatod' igy, csak epp a 'klonozott' allapotra visszaallitaskor mindent felulir, amit addig modositottal. Biztosan ezt akarod?

Jo lenne tudni a vegcelt, mert tartok tole hogy lapattal akarsz tetot acsolni, ha erted mire celzok.

2018. okt. 13. 22:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Frissen telepített rendszert szeretnék klónozni, értelemszerűen adatok nélkül. és adatok nélküli rendszer ssd-re klónoznám vissza. ha nem fér rá 32 gigás sd kártyára az nem gond, akkor 2 db ra klónozom esetleg 64 gigásra. egyszerübb lenne visszaklónozni mint ujratelepiteni. amugy csináltam ilyent már de akkor egyforma volt a két hdd mérete
2018. okt. 14. 03:02
 6/6 anonim ***** válasza:
2018. okt. 14. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!