Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Felnőtt tartalmú oldal ha...

Felnőtt tartalmú oldal ha sms-ben kér egy kódot elküldeni, az àltalàban mit jelenthet? Szolgáltatàst, esetleg lehet àrurendelés is?

Figyelt kérdés

Az SMS-t nem engedi elküldeni, emeltdíjas, de sehonnan nem tudom lenyomozni mi a franc lehet ez.

Ha bàrki tud bàrmi tanàcsot adni, kérem segítsen.

2018. okt. 12. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg értelmesebben leírni mit szeretnél.

Vannak olyan weboldalak, ahol a prémium tartalomért fizetni kell és ezt emelt díjas sms-el oldják meg. A beazonosíthatóság úgy működik, hogy a válasz sms-ben kapsz egy kódot, amit a weboldalon kell megadj aktiválás címszóval.

2018. okt. 12. 16:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Ok, ködzi, valóban katyvasz lett ahogy leírtam.

Pàrkapcsolati szrsàg...

Ma élettàrsam telefonjàról telefonàltam, aztàn sms-t írtam, akkor làttam egy ilyen kódot SFY8579 emelt díjas szàmra akarta küldeni, de nem ment el az üzenet, mint ahogy most nekem se sikerült.

Online tudakozó is csak annyit ír ki, hogy felnőttartalom, a tudakozó plusz se mondott semmit, mivel titkos.

(Csak azért érdekel, mert nem akarom hogy megismétlődjenek megint azok amik évekkel ezelőtt)

A lényeg csak az lenne, megtudjam tàrskereső ez, szexpartnerkeresô, vagy csak szimplàn egy felnőttoldal.

De valamit cssk ad, ha emelt díjas üzenetet kell küldeni.

2018. okt. 12. 16:40
 3/4 A kérdező kommentje:
De mindegy, ebbe belenyugszom, hogy ez kinyomozhatatlan marad szàmomra.
2018. okt. 12. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:

De, megtalàltam, addig szenvedtem.

Ez egy tiltott szàm, ha fogadsz/küldesz sns-t. 4000 Ft-tal megnyomja a tel.szàmlàt.

2018. okt. 12. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!