Windows 10-n mikkor tüntetik el az Internet Explorer-t és a vezérlőpultot?
Igen, mert már hiba jobb klikkelek a start gombra hogy elérjem a vezérlőpultot, mert már nem lehet, csak úgy hogy be írom a keresőbe.
És ott nincs sötét mód, szerintem azért nem tettek mert ki veszi.
az ie-t használja sok program még ha nem is veszed észre. Egyszerűen kell a működésükhöz.
A vezérlőpult pedig nem fog kikerülni mert sok dolgot nem lehet a gépházban.
# 5 A vezérlőpultot hogy lehet sötét módra beállítani?
Próbáltam már ezzel a kontrasztos megjelenítéssel, de akkor a böngészőkbe is sok mindent nem látok.
Miért tüntetnék el? Az IE-re támaszkodik a fél rendszer, ezenkívül rengeteg webes szolgáltatás erre a browserre lett fejlesztve, amit rengeteg helyen használnak.
A vezérlőpult pedig egy elég hatékony eszköz; inkább az egységsugarú átlaguser által használt beállításokat kell a gépházba helyezni, ide pedig a komolyabb, inkább rendszergazdák számára fontos opciókat -ahol nem az a legfontosabb beállítási lehetőség, hogy mit milyen színnel jelenítsen meg...
Csak arról volt szó kiveszik őket.
A startmenőre rá kattintok jobb klikkel már ott nincs ott a vezérlőpult, csak akkor érem el ha beírom a keresőbe.
Én meg azt szeretem minden fekete, este meg pláne jó nem zavarja a szememet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!