Monitor-szem probléma. Megoldás?
Figyelt kérdés
érzem hogy a monitor tönkreteszi a szemem. a bal szememnél erőssebb a jobb. help mit tudok tenni2010. jún. 23. 21:20
1/7 anonim válasza:
Szerintem magadtól is tudod a megoldalást, Szemüveg. Nekem is holap lesz:S , csaj nekem kor miatt
2/7 anonim válasza:
TFT monitor javíthat a helyzeten, legalábbis szemkímélőbb.
Kevesebbet gépezel?
Szemüvegben tolod ha muszáj, nem kontaktlencsében.
3/7 anonim válasza:
CRT monitorod van? (Vékony, vagy kocka?)
4/7 A kérdező kommentje:
LCD monitorom van. nem akarok szemüveget, vagy ezt úgy értitek hogy vegyek fel egy szemüveget gépezés közben? (gépező-szemüveg lol) vagy napszemüvegben gépezzek?
amúgy sokat gépezek munka miatt és segitség kéne
2010. jún. 23. 21:56
5/7 anonim válasza:
Hát barátom, erre rákeféltél.
Génfüggő minden. Pl. én 6 éve naponta 2-3 órát,vagy annál többet gépezek és semmi bajom. Neked meg maradt a szemüveg. Geekeknek ilyen megeshet.
HighTower
6/7 anonim válasza:
21:56: Öcsém ilyen hülyét. :D Akkor ne vegyél szemüveget, csinálj amit akarsz. Kit érdekel.
7/7 A kérdező kommentje:
én se kurtam el a szemem, de a munka miatt sokat gépezek.
nem érzem hogy gyenge a szemem (most erősnek érzem) csak azt hogy romlik.
amúgy azért nem akarok szemüveget mert büzis :D
2010. jún. 24. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!