Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asus VivoBook Max X541N...

Asus VivoBook Max X541N random kikapcsol. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval van a kérdésben említett laptop, windows 10-es. Kb fél éve lett vásárolva. Vásárlás után 1 hónappal jelentkezhetett ez a hiba. Nincs töltőn, mikor megtörténik, és túl sincs melegedve. (Legalább kétszer is éppen csak bejelentkezett, mikor hirtelen figyelmeztetés nélkül leállt)

Egy ismerős felvetésére [megjegyzem, az ismerős nem ért a laptopokhoz. Kb 20 éve telefon boltja volt ヽ(´ー`)┌], miszerint cellahibás az aksi,el kezdtem figyelni, hogy egy ilyen eset után, mikor bekapcsolom, hány százalékon van, de eléggé eltérő eredményeket kaptam. Pl legutóbbiak 46% 84% 79%.

Szóóval....akkor nem cellahiba, ugye?

Remélem valaki tud segíteni. Nagyon kezdő vagyok ilyenekben, ez az első laptopom.

2018. okt. 7. 17:12
 1/1 Gábor_79 ***** válasza:

Szerintem is az akkumulátor miatt kapcsol ki. Történetesen nekünk is valami ilyesmi laptop van, de az alacsonyabb töltöttségnél kapcsol ki - egyelőre. Ez több mint fél éves.

Ha a töltőre csatlakoztatva nem kapcsol ki, akkor elég egyértelmű, hogy az aksival kapcsolatos.

2018. okt. 7. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!