Asus VivoBook Max X541N random kikapcsol. Mit tegyek?
Szóval van a kérdésben említett laptop, windows 10-es. Kb fél éve lett vásárolva. Vásárlás után 1 hónappal jelentkezhetett ez a hiba. Nincs töltőn, mikor megtörténik, és túl sincs melegedve. (Legalább kétszer is éppen csak bejelentkezett, mikor hirtelen figyelmeztetés nélkül leállt)
Egy ismerős felvetésére [megjegyzem, az ismerős nem ért a laptopokhoz. Kb 20 éve telefon boltja volt ヽ(´ー`)┌], miszerint cellahibás az aksi,el kezdtem figyelni, hogy egy ilyen eset után, mikor bekapcsolom, hány százalékon van, de eléggé eltérő eredményeket kaptam. Pl legutóbbiak 46% 84% 79%.
Szóóval....akkor nem cellahiba, ugye?
Remélem valaki tud segíteni. Nagyon kezdő vagyok ilyenekben, ez az első laptopom.
Szerintem is az akkumulátor miatt kapcsol ki. Történetesen nekünk is valami ilyesmi laptop van, de az alacsonyabb töltöttségnél kapcsol ki - egyelőre. Ez több mint fél éves.
Ha a töltőre csatlakoztatva nem kapcsol ki, akkor elég egyértelmű, hogy az aksival kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!