Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes szerintetek...

Mennyire veszélyes szerintetek a technológia fejlődése?

Figyelt kérdés

A videó szerintem tökéletesen szemlélteti, hogy bizony nem csak jó dologra lehet használni a technológiát. Gondolok itt a robbanószeres mini drónra többek között...

[link]

2018. okt. 5. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Ameddig emberek (ráadásul ilyenek, mint a jelenlegi nemzedék) használják, addig több kárt okoz bármi újítás, mint hasznot. Még le fog csengeni pár évtized/évszázad mire realizáljuk, mennyire pusztító természetünk van, de akkor már késő lesz.
2018. okt. 5. 00:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A technika fejlődése és maga a technika egyáltalán nem veszélyes. A hülye emberek akik használják, na ők a veszélyesek.
2018. okt. 5. 01:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2018. okt. 5. 01:58
 4/8 A kérdező kommentje:

2.

A programozók, mérnökök nem tekintendők hülyének a felhasználókkal szemben. Mégis ők készítik el a legbetegebb fegyvereket. Az egész el van cseszve, szerintem elég para dolgokat művelnek.

2018. okt. 5. 02:08
 5/8 anonim ***** válasza:

#4: Ezzel csak az a baj, hogy nem ők döntenek arról, mire használják majd a találmányukat. A te logikád szerint ha én mondjuk késeket készítek, és eladom azokat, majd valakit megölnek az egyikkel, akkor én vagyok a hülye, amiért ilyen eszközt gyártottam.

El lehet készíteni egy halálos idegmérget tanulmányozási célból, és el lehet készíteni felhasználási célból is. Arról viszont nem a készítő fog dönteni, hogy a hadsereg beveti-e, vagy sem.

Visszatérve a kérdéshez, a technika fogja tönkretenni a földet egyszer majd. Hogy ez atombomba, vagy más lesz, majd kiderül.

2018. okt. 5. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Ami veszélyes az az Apple meg Android, nem a robbanófejek.
2018. okt. 5. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:

#2 De, pontosan a technológiai fejlődés a veszélyes és ez az emberek miatt van így. Ha nem lennénk ekkora őstulkok és nem használná a többség rossz célra a technológiát, akkor nem lenne veszélyes, de a mi kezünkben az.

Nekem rengeteg gondolat megfordult már a fejemben, hogy miképp lehetne az ilyeneket kiküszöbölni, de ez nem feltétlen tartozik a kérdéshez. Mellesleg baromira hosszú lenne kifejtenem is leírva.

2018. okt. 5. 11:01
 8/8 tabaki ***** válasza:
Nem a minidrónok meg Sophia irtanak ki óránként egy fajt. Ha az ember nagyon-nagyon akar gyilkolni, akkor sem képes olyan pusztításra, mint amikor csak úgy éldegél...
2018. okt. 5. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!