Mu Online Windowsmode-val lelassitja a gepemet! MIERT?
Figyelt kérdés
win7-et hasznalok amd 3500+,1gb ram,sok hely a hardon,256 vidi kartya..
miert lassul le az egesz gepem ettol a szaros jatektol ???
2010. jún. 23. 14:28
1/8 anonim válasza:
Elég régi játék, elég hulladékul megírva. Valószínűleg kompatibilitási problémák miatt.
Nézd meg feladatkezelőben, hogy a proci hány százalékát eszi meg.
2/8 A kérdező kommentje:
akkor hasonlo jatekot tudsz mondani ? ami nem anyira nehez..
2010. jún. 23. 14:46
3/8 Diablo3 válasza:
Szerintem itt az online-nal van gond. Ha online nyomod, akkor az folyamatosan dolgozik, lényegesen többet, mint single-ben, sztem más játékokkal is ez lesz. A másik gond még lehet a net sebessége is.
4/8 anonim válasza:
16:06: Ne vedd sértésnek, de inkább maradnál csendben, ha nem érted a kérdést, és nem is értesz hozzá.
Az ilyen emberek többet ártanak, mint használnak, hiszen fals információkkal félrevezethetik a kérdezőt.
5/8 A kérdező kommentje:
ucsonak igazat adok..
1. a jatek csak online mukodik(nincs singleplayer)
2. net sebesegemmel nincs szerintem semi gond(5-6 megaval toltok le fel)
2010. jún. 24. 12:46
6/8 anonim válasza:
az 1gigabájtram a baj win7nek minimum 2 kel de én inkább 4gigabájtramot ajánlanék
7/8 anonim válasza:
Kicsit elég rossz a géped.Ez a baj:D
8/8 anonim válasza:
Lehet tenyleg szukseged van meg egy kis ramra, 1 gb a minimum eloiras ami az operacios rendszer futasahoz kell. nalam perpill a chrome (meg kiegeszitoi) majd nem megeszik 1 gb-ot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!