Ez mért lehet, hogy windows10 alatt megszakad a mobilnetkapcsolat és ez usb csatlakoztatási hang jelzi is mint ha bedugnám az usb portba vagy kihuznám?
Új alaplapot vettem ujszerű állapotban Astrock Z97M est , i3 proci van benne , 8giga DDR3 ram és uefi bioszos.
Nem tudom ez most az alaplap hibája lehet vagy a rendszeré hogy random időkőzőnként amikor gondol egyet megszakad a net ami egyébként 4G mibilnet és modemről hasznáólm ami wifi routeres , a számitógépház usb jén ami még a 2.0 as de van 3.0 is az alaplap hátso részén ami kékel van megjelölve , igaz ott még nem teszteltem , de a szmitógép házi usb port lenne nekem közelebb.
A számitógép házon 2db usb van elől az egyiken egy kontroler van amit játszásnál használók de ezzel szerintem nincs baj és a másikon a modem amin usb keresztül megy a net , de nem tudom miért megszokot szakadni a netkapcsolat mintha az eszköz ujrainditaná magát és ezt hangal is jelzi mint ha bedugom az usb porba az eszközt. Bementem a biosba is és ott a usb beállitásoknál eddig már szinte minden beállíitási módot probáltam de eddig nem jártam sikerel , a Windows10 be meg nem tudom ott mit nézhetnék meg az energia gazdálkodás lehet ugy van beálitva hogy az usb port leáljon ? Legalább is még erre gondolnék ha operációs rendszeri probléma de akinek van ötlete mit próbájak még meg azt előre is kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!