Ez a laptop megéri az árát?
Figyelt kérdés
nem játszani akarok rajta hanem leginkább fejleszteni, amihez boven eleg, de nem hardverekhez elegge hulye vagyok. Ennyiert megeri?
nincs benne op rendszer, de azt megtudom oldani.
Koszi a valaszokat.
2018. okt. 1. 19:32
1/2 anonim válasza:
Ez jobban megéri. Tudom nem játékra kell, de azért ez így is egy elég f***a laptop ha esetleg játszanál rajta. Az sose hátrány ha hardveresen erősebb egy gép.
2/2 anonim válasza:
Amit az első ajánlott, az egy gagyi műanyag gép, rossz hűtéssel, ráadásul román boltból, ahonnan nem lesz magyar garancia. 230-ból Acer Aspire 5-öt nézz I5-8250U processzorral és MX150-es vga-val. Tudom, hogy gyengébb, de rendes hűtése van, nem fog szétfőni egy év alatt meg nem dobálja majd el az órajelet játék alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!