Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az ASUS "Express Gate" nevű...

Az ASUS "Express Gate" nevű aplapra integrált Linuxát szeretném használni, de csak a Splash-top böngészőt hajlandó használni. Hogy lehetne a Firefoxra átállni?

Figyelt kérdés
Az alaplapom: ASUS P5QL/EPU Részletes útmutatót kérek, nem vagyok egy profi...
2018. szept. 30. 09:00
 1/6 Alain Delon ***** válasza:
Én itt azt olvasom, hogy eleve Firefox van benne. Lehet, hogy le van butítva és ezért nem ismerhető fel. Amúgy jó ötletnek tartom ezt a konfigot.
2018. okt. 2. 09:32
 2/6 Alain Delon ***** válasza:
Bocs, lemaradt a link: [link]
2018. okt. 2. 09:33
 3/6 Alain Delon ***** válasza:
Most látom, hogy 10 éves a cikk.
2018. okt. 2. 09:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért foglalkozom most a dologgal, mert most vettem egy erre alkalmas alaplapot, és nagyon megtetszett a funkció. A belinkelt oldalt én is nézegettem már, és azért az értetlenkedésem, mert pl. amikor a Gmail-levelezőmet akarom innen megnyitni, azt írja ki, hogy ez a böngésző nem kompatibilis a gmail-lal, frissítsek Chrom-ra, Firefox-ra vagy Explorerre. Aztán valami egyszerűsített HTML- módban azért csak meg lehet nyitni, de pl fotó-mellékleteket nem tud megjeleníteni, szóval komoly korlátok vannak. Kösz mégegyszer.
2018. okt. 2. 14:37
 5/6 Alain Delon ***** válasza:
Azért írja, mert az abban lévő Firefox már 1000 (na jó, nem csak 10) éve elavult verzió, és mivel csak olvasható flash memóriába van téve a rendszer, még frissíteni sem tudod.
2018. okt. 2. 19:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Á, értem! Kár ezért a funkcióért, hogy így elavult. Erre ezek szerint nem gondoltak az ASUS-nál. Hát, sajnálom.
2018. okt. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!