Hogyan tudnék 2D-s animációkat készíteni?
Figyelt kérdés
Már próbálkoztam programokkal, de még nem találtam meg az igazit! Nem ilyen pálcika emberes animációkat készítenék hanem komolyabban! Mint pld.: Eatmypie, Ungdani stb. Ezt milyen programmal tudnám elkészíteni és hol találnék oktató videót?2018. szept. 19. 16:04
1/1 anonim válasza:
Oktató videó, mint mindig, YouTube. :D
Abimációval két irányba mehetsz, kézzel rajzolt, ami mellé érdemes egy digitális rajztáblát beszerezni, programnak pedig TVPaintet ajánlok.
Vektoros animációhoz nem szükséges a rajztábla, ma már ez népszerűbb eljárás, mert sokkal gyorsabb, mintha egyenként rajzolnád meg a képkockákat. Programnak Moho-t vagy Toon Boomot ajánlok. (Nekem a Moho jobban bejön, de ízlés kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!