Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez komoly hogy 2018-ban nem...

Ez komoly hogy 2018-ban nem lehet egy videót Gmail levelezőrendszeren keresztül elküldeni telefonról?

Figyelt kérdés

Most próbálnék elküldeni egy rövid videót, amit telefonnal vettem fel, erre visszadobja,hogy nem lehet, mert túl nagy!?!

Értem én hogy túl nagy, de akkor miért nem ajánlja fel a a drive feltöltés és megosztás lehetőségét?

Facebookon simán átküldöm, ez a profi levelező meg szórakozik velem?!? :D

2018. szept. 16. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Eleve van beszúrás Google drive-ból menü...
2018. szept. 16. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Facebook-on? Ahol 25MB a max? :) Akkor a videó elég rossz minőségű lehet. Csak példaképp, az én S3 Neo telóm is ilyen fél percekért bőven feláldozott 50MB-ot, ami így már nem küldhető Facebook-on. Gmail-en is amúgy hasonlóan kicsi a max fájlméret, 20MB.
2018. szept. 16. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Amúgy az első jól mondja, van ilyen lehetőség telefonon, épp az imént néztem rá és ott volt.
2018. szept. 16. 18:06
 4/10 A kérdező kommentje:

Persze ezt én is tudom. Na de megcsinálom a videót, töltsem fel drive-be, majd onnan a gmailba, aztán megosztás beállítása hááát macerás na.

Nyilván ez legyen a világ legnagyobb gondja, de hát csak furcsálltam ennyi az egész. Azt hittem, ez a funkció már gördülékenyebben megy, mint pár éve, de nem változott semmit.

2018. szept. 16. 18:07
 5/10 A kérdező kommentje:

"Facebook-on? Ahol 25MB a max? :)"

Nálam nincs semmi korlátozás. Most hadd ne screenshootoljak, hogy bizonyítsam, de remélem, elhiszed nekem. A videó mérete 30MB, kb. 20 mp és a Facebookon keresztül simán el tudom küldeni.

2018. szept. 16. 18:09
 6/10 Szirty ***** válasza:

Az e-mail alapvetően szöveges üzenet küldésére való.

használd arra amire való!

2018. szept. 16. 18:32
 7/10 A kérdező kommentje:

# 6 Szerinted nem tudom?

Értem én mire célzol, de azért többet várok tőle mint, "email" küldés telefonon fronton is, amely a google egyik platformja.

2018. szept. 16. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor fejlessz és tarts üzemben olyan rendszert, ami kiszolgálja felesleges vágyaidat.
2018. szept. 16. 19:10
 9/10 Szirty ***** válasza:

"Értem én mire célzol, de azért többet várok tőle"

Erről egy Hofi idézet jut eszembe:

"Nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy"

2018. szept. 17. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindig bekorlátoz a Facebook. Ezzel nem vitatom a te állításodat, csak az én tapasztalataimat írom le. Mondjuk nem mostanában osztottam meg nagyobb tartalmat Facebook-on üzenetben, lehet azóta változott.
2018. szept. 17. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!